Redni in akcijski katalogi

Akcijski katalog pomlad - poletje 2022

Novi akcijski katalog jesen – zima. V njem boste našli širok izbor električnega in akumulatorskega orodja DeWalt in B+D, male gospodinjske aparate B+D, vse za delavnico in shranjevanje orodja blagovne znamke Stanley, osebne zaščitne varovalne opreme LAHTI PRO, orodja PROLINE, izdelkov za čiščenje in urejanje okolice LAVOR ter novih artiklov CAT. Akcija velja do 30.9.2022 oz do odprodaje zaloge.

CAT katalog orodja

Novo v ponudbi. CAT profesionalno orodje in dodatki. Novo linija orodja za vse namene in področja uporabe. CAT orodje je zasnovano po principu, da uporabniku olajša delo, ki ga opravlja in mu omogoča bolj varno in zanesljivo delo.

GMM katalog 2020

Podjetje G-M&M TRGOVINA se ponaša z več kot 40 –letno zgodovino uspešnega trženja blagovnih znamk mednarodne korporacije Black&Decker, kasneje, po združitvi s Stanley-em, preimenovano v SBD (StanleyBlack&Decker) na področju Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije.

BLACK+DECKER gospodinjski aparati 2020

 • PRIPRAVA HRANE
 • PRIPRAVA PIJAČE
 • OSTALI APARATI

Lahti Pro katalog

 • zaščita telesa
 • hlače
 • jakne
 • oprema
 • soft shell jakne
 • odsevne polo majice
 • pasovi
 • zaščitna obutev

Poslanstvo STANLEY-a je pomagati ljudem, da odkrivajo svoj potencial in opravljajo delo bolje kot prej. V katalogu si lahko ogledate široko izbiro svedrov, rezalnih plošč, brusnih papirjev ipd.

Poslanstvo STANLEY-a je pomagati ljudem, da odkrivajo svoj potencial in opravljajo delo bolje kot prej. Delajo hitreje, z ostrejšim rezom, zabijajo močneje… STANLEY ima strast do neprestanih izboljšav, ustvarjanja novosti in strmenja k odličnosti .

Orodje Dewalt predstavlja uspešnost, inovativnost in zanesljivost. Pridobil je ugled kakovostne blagovne znamke, saj so produkti vedno na vrhu svojega razreda in dosegajo visoke nivoje trpežnosti in varnosti končnega uporabnika. Dewalt oskrbuje s kompletnimi rešitvami za moderno gradbeno okolje, kar vključuje električno in akumulatorsko orodje, pribor, raznolike rešitve za shranjevanje orodja, laserje, svetilke in drugo orodje.

Orodje Dewalt slovi po svoji vrhunski kakovosti in vzdržljivosti. Prvotni zametki podjetja segajo v leto 1924, ko ga je ustanovil izumitelj Raymond E. DeWalt. Podjetje je hitro raslo in bilo kmalu preoblikovano leta 1947, ko se je preimenovalo v DEWALT Inc. V spletni trgovini dewalt.si boste našli najbolj popularne Dewalt izdelke in še več.

Pravno varstvo: Brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja je prepovedano kakršnokoli reproduciranje, fotokopiranje, mehansko ali elektronsko prepisovanje oziroma shranitev v elektronski obliki, distribuiranje, javna objava, predelava ali druga uporaba teh katalogov oziroma njenih delov. Katalogi lahko vsebuje povzetke in navedbe iz drugih virov in vsebin. Za uporabo le teh mora G M&M trgovina izdati pisno dovoljenje za uporabo.