Redni in akcijski katalogi

CAT katalog orodja

Novo v ponudbi. CAT profesionalno orodje in dodatki. Novo linija orodja za vse namene in področja uporabe. CAT orodje je zasnovano po principu, da uporabniku olajša delo, ki ga opravlja in mu omogoča bolj varno in zanesljivo delo.

Akcijski praznični katalog 20-21

Predstavljamo vam naš novi praznični katalog, ki velja do 28.02.2021 oz do odprodaje zaloge. V njem boste našli široko izbiro orodja za domače in profesionalne mojstre. Poleg tega ponujamo tudi široko izbiro profesionalne osebne zaščitne opreme LAHTI PRO in ročnega orodja PROLINE in Stanley.

Akcijski katalog jesen - zima 20-21

Predstavljamo vam naš novi katalog jesen – zima, ki velja do 31.01.2021 oz do odprodaje zaloge. V njem boste našli široko izbiro aku. in električnega orodja blagovne znamke B+D in Dewalt. Poskrbeli smo tudi za veliko ponudbo visokotlačnih čistilcev blagovne znamke Lavor wash. Poleg tega ponujamo tudi široko izbiro profesionalne osebne zaščitne opreme LAHTI PRO in ročnega orodja PROLINE in Stanley.

GMM katalog 2020

Podjetje G-M&M TRGOVINA se ponaša z več kot 40 –letno zgodovino uspešnega trženja blagovnih znamk mednarodne korporacije Black&Decker, kasneje, po združitvi s Stanley-em, preimenovano v SBD (StanleyBlack&Decker) na področju Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije.

BLACK+DECKER gospodinjski aparati 2020

 • PRIPRAVA HRANE
 • PRIPRAVA PIJAČE
 • OSTALI APARATI

Lahti Pro katalog

 • zaščita telesa
 • hlače
 • jakne
 • oprema
 • soft shell jakne
 • odsevne polo majice
 • pasovi
 • zaščitna obutev

Poslanstvo STANLEY-a je pomagati ljudem, da odkrivajo svoj potencial in opravljajo delo bolje kot prej. V katalogu si lahko ogledate široko izbiro svedrov, rezalnih plošč, brusnih papirjev ipd.

Poslanstvo STANLEY-a je pomagati ljudem, da odkrivajo svoj potencial in opravljajo delo bolje kot prej. Delajo hitreje, z ostrejšim rezom, zabijajo močneje… STANLEY ima strast do neprestanih izboljšav, ustvarjanja novosti in strmenja k odličnosti .

Orodje Dewalt predstavlja uspešnost, inovativnost in zanesljivost. Pridobil je ugled kakovostne blagovne znamke, saj so produkti vedno na vrhu svojega razreda in dosegajo visoke nivoje trpežnosti in varnosti končnega uporabnika. Dewalt oskrbuje s kompletnimi rešitvami za moderno gradbeno okolje, kar vključuje električno in akumulatorsko orodje, pribor, raznolike rešitve za shranjevanje orodja, laserje, svetilke in drugo orodje.

Orodje Dewalt slovi po svoji vrhunski kakovosti in vzdržljivosti. Prvotni zametki podjetja segajo v leto 1924, ko ga je ustanovil izumitelj Raymond E. DeWalt. Podjetje je hitro raslo in bilo kmalu preoblikovano leta 1947, ko se je preimenovalo v DEWALT Inc. V spletni trgovini dewalt.si boste našli najbolj popularne Dewalt izdelke in še več.

Pravno varstvo: Brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja je prepovedano kakršnokoli reproduciranje, fotokopiranje, mehansko ali elektronsko prepisovanje oziroma shranitev v elektronski obliki, distribuiranje, javna objava, predelava ali druga uporaba teh katalogov oziroma njenih delov. Katalogi lahko vsebuje povzetke in navedbe iz drugih virov in vsebin. Za uporabo le teh mora G M&M trgovina izdati pisno dovoljenje za uporabo.