Tel: 01/78 66 573

Moja košarica:

0 produktov - 0,00 €
V nakupovalni košarici ni artiklov.

POGOJI POSLOVANJA - SPLETNA TRGOVINA G-M&M D.O.O.

PODATKI O PODJETJU:

 

G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o. 
Cesta dr. Jožeta Pučnika 10 
1290 Grosuplje 
Slovenija

 

Matična številka: 5803039 
Identifikacijska številka za DDV: SI54645301 

TRR:
- SI56 0510 0800 0009 498, odprt pri Abanka Vipa d.d.
- SI56 0310 8100 0309 395, odprt pri SKB d.d.
- SI56 0438 5000 1627 942, odprt pri Nova KBM d.d.

 

Kontakti uprave:

T: 01/78 66 500
F: 01/78 63 023
E: gmm@g-mm.si

Prodajalna:

T: 01/78 66 573
F: 01/78 61 021
E: trgovina@g-mm.si

 

 

PRODAJNI POGOJI:

Nakup lahko opravi le registrirani uporabnik. Ob registraciji v spletno trgovino, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajo se podatki posredovani ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni.

Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Spletna trgovina www.g-mm.si in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.


NAROČANJE: 

Naročanje v spletni trgovini www.g-mm.si poteka 24 ur dnevno in vse dni v letu. Naročilo je mogoče le ob registraciji uporabniki. Vsa naročila so zabeležena na sedežu podjetja G-M&M d.o.o. Rok veljavnosti ponudbe je 3 dni od oddaje naročila.


ODDAJA NAROČILA:

Po oddaji naročila kupec na svoj elektronski naslov prejme obvestilo o prejetem naročilu, v katerem je opis naročila, količina in znesek. O spremembi naročila mora kupec obvestiti spletno trgovino na elektronski naslov spletna.trgovina@g-mm.si.

Fizične osebe, ki sklenejo nakup na daljavo, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov spletna.trgovina@g-mm.si sporočijo, da odstopajo od nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov). Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od nakupa s sporočilom na spletna.trgovina@g-mm.si, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Spletna www.g-mm.si bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazala kupcu v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek že začne uporabljati, pa si potem premisli, izgubi pravico do odstopa od nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.


NAVODILA ZA ODDAJO NAROČILA

1. Izberite izdelek in kliknite gumb "V košarico"

2.V prvem koraku pregledate vaš izbor artiklov (v kolikor kateregakoli ne želite, kliknite na "Brisanje" in ga tako odstranite iz košarice). V kolikor želite dodati artikel, kliknite gumb "Nadaljujte z nakupi" in ponovite korake opisane do sedaj.

3. Ko zaključite z izbiranjem artiklov za nakup, v spustnem seznamu izberite državo za izračun stroškov dostave, kliknite "Potrdi" in nato "Preračunaj".

4. Za nadaljevanje kliknite "Zaključi nakup". Odpre se okno "Blagajna", kamor vnesete vse potrebne podatke. Lahko izbirate, ali se prijavite kot gost ali pa se registrirate in ustvarite uporabniški račun. Med koraki se pomikate z gumbom "Naprej". V naslednjih korakih vnesete podatke računa, naslov za dostavo, izberete način dostave in način plačila. Vnos v poljih, označenih z *, je obvezen.

5. V zadnjem koraku preverite vse svoje podate in naročene artikle, popravki so možni z vrnitvijo na prejšnje korake (na prejšnje strani se premaknete z izborom klasične tipke za povratek po spletnih straneh). V kolikor so vsi podatki točni zaključite svoje naročilo s klikom na gumb "Zaključi naročilo".

 6.  Obvestilo o naročilu prek spletne strani prejmete na vaš elektronski naslov. Vse popravke ali stornacije posredujte na naslov spletna.trgovina@g-mm.si.


POTRDITEV NAROČILA

Po sprejemu naročila gredo le ta v obdelavo isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan. Spletna trgovina  www.g-mm.si naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Spletna trgovina www.g-mm.si lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, ki je bila oddana s prijavo.


DOSTAVA

Spletna trgovina www.g-mm.si v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje s priloženim originalnim računom. Na računu bo definiran strošek dobave. V kolikor kupec naroči blago, ki presega vrednost 40,00 EUR, je oproščen stroškov dostave. Spletna trgovina o odposlani pošiljki po elektronski pošti obvesti kupca.

Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

DOBAVNI ROK  

Naročila, ki bodo prejeta med delovnimi dnevi do 13. ure, bodo praviloma obdelana in odpremljena še isti dan oz. najkasneje v petih delovnih dneh. Dostava se izvrši na naslov kupca, naveden ob prijavi ali naročilu. Končna dobava je odvisna od ponudnika poštnih storitev – običajno en do dva delovna dneva po oddaji naročila.

V primeru, da blaga, ki ga je kupec naročil, ni na zalogi, se prodajalec s kupcem dogovori o dobavnem roku.

Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.

Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, ki skupaj z naročnikom sestavi zapisnik o poškodbi pošiljke.

Dostavlja naš pogodbeni partner City Express d.o.o.. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije.

Stroški dostave pri nakupih do skupne vrednosti 40 € se obračunajo naslovniku: 2,0 € pri plačilu po predračunu in 2,5 € pri plačilu po povzetju. Za nakupe v skupni vrednosti nad 40 € pa stroške dostave v celoti krije spletna trgovina www.g-mm.si. Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.


NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina www.g-mm.si nudi 2 možnosti načina plačila:

  • Predhodno plačilo računa po predračunu/ponudbi (rok za plačilo je 3 dni po prejemu ponudbe, po preteku treh dni se ponudba smatra kot brezpredmetna)
  • po povzetju - ob dostavi, plačilo kupnine je možno le z gotovino


REKLAMACIJA  

Kupec lahko blago reklamira:

  • V primeru poškodovanja paketa med dostavo/transportom (v tem primeru nam to sporočite na elektronski naslov spletna.trgovina@g-mm.si in vam potem damo nadaljnje napotke)
  • V primeru, da je izdelek napačen ali poškodovan, ga pošljete preko City Express d.o.o. na naslov G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje. Poštnina se v tem primeru ne zaračuna, spletna trgovina prav tako krije strošek pošiljanja novega izdelka, oziroma na vašo željo vrne denar na vaš račun.


GARANCIJA

Garancija je priložena izdelkom, za vsak posamezni izdelek je specificirana dolžina garancije. Garancijo je možno uveljavljati ob predložitvi računa. Za uveljavljanje garancije nas kontaktirajte preko elektronske pošte servis@g-mm.si oz. po telefonu na št. 01/78 66 575 ali 01/78 66 573. 


PODATKI O STRANEH IN CENAH  

Za napake na spletni strani ne odgovarjamo. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev in vsebin, prav tako si pridržujemo pravice do spremembe cen. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Cena za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine g-mm.si. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal kupcu v vsakem primeru zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

 

VARSTVO POTROŠNIKA  

Spletna trgovina posluje v skladu z zakonom o varstvu potrošnika, prav tako spoštuje zakon o varovanju osebnih podatkov. Naročnikove osebne podatke, ki jih posreduje pri naročilu zaupamo poštni službi za namen dostave.

Spletna trgovina posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Vsi osebni podatki bodo trajno varovani. Spletna trgovina se zavezuje, da bo osebne podatke uporabljala le za izvedbo naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Kupec lahko svoje naročilo dobi na vpogled na naslednja 2 načina:

- pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, njegovo naročilo mu posredujemo na elektronski naslov

- pisno pošlje prošnjo za vpogled v naročilo, kopijo njegovega naročila mu posredejuemo po klasični pošti

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.    

 

PRITOŽBE IN SPORI      

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova gmm@g-mm.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik se bo trudil po najboljših močeh rešiti spor sporazumno, saj se zaveda nesorazmernosti med ekonomsko vrednostjo izdelka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora.


SPLOŠNO

Podjetje G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o., je bilo v sodni register vpisano dne 24.9.1993, na podlagi sklepa srg 7960/93, ki ga je izdalo Okrožno sodišče v Ljubljani.