Tel: 01/78 66 573

Moja košarica:

0 produktov - 0,00 €
V nakupovalni košarici ni artiklov.

AKTUALNE NAGRADNE IGRE

 

G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o. 
Cesta dr. Jožeta Pučnika 10 
1290 Grosuplje 
Slovenija

 

 

 

NAGRADNA IGRA BANDANA BLACK+DECKER SLOVENIJA FACEBOOK

 

Pravica sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre. Izžrebanec je upravičen do nagrade, v kolikor všečka spletno stran Black+Decker ter označi vsaj eno osebo.

 

Elektronsko nagradno žrebanje

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki všečkajo spletno stran Black+Decker in komentirajo pod objavo. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti. Nagradna igra Bandana poteka od 17.4.2018 do 24.4.2018.

 

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja na socialnih omrežjih

 

Obveznosti izžrebanca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki s kupončkom posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

 

Varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre zbira samo osebne podatke o nagrajencu za potrebe pošiljanja nagrade in evidence o dobitnikih nagradnih iger. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo profilnega imena v komentarju objave

 

Objava pravil nagradne igre

Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra Bandana poteka od 17.4.2018 do 24.4.2018.

 

Nagrada

10 naključnih izžrebancev bo prejelo bandano.

 

SPLOŠNO

Podjetje G-M&M, proizvodnja in marketing, d.o.o., je bilo v sodni register vpisano dne 24.9.1993, na podlagi sklepa srg 7960/93, ki ga je izdalo Okrožno sodišče v Ljubljani.

 

SPLOŠNA PRAVILA PROMOCIJE BRIERS OBDARUJE

 

1.člen

Podjetje G-M&M d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, Grosuplje v skladu s temi pravili uvaja prodajno promocijo »BRIERS OBDARUJE« (v nadaljevanju promocija), za namene oglaševanja na področju Republike Slovenije.

 

2.člen

Promocija poteka v nakupovalnem centru Qlandija Novo mesto od 16.04.2018 do 16.5.2018. Zbrane tri kartončke in/ali EAN kode prinesete v našo trgovino v Grosupljem ali razstavni prostor v Qlandiji ali pa pošljite na naš naslov G-M&M d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje in podarili vam bomo rokavice Briers. Promocija poteka do vključno 16.5.2018.

 

3.člen

Vsak kupec z nakupom prejme na artiklu kartonček ali EAN kodo, v kolikor izdelek nima kartončka uporabite EAN kodo.

 

4.člen

Udeleženec promocije zbere tri kartončke in/ali EAN kode in po oddaji le teh prejme rokavice. V kolikor udeleženec pošlje izbran material na naš naslov, mora obvezno oddati tudi ime, priimek in naslov, katere bomo uporabili za pošiljanje rokavic Briers.

 

5.člen

Splošna pravila so obvezujoča za G-M&M d.o.o., vse udeležence – kupce, ki z zbiranjem kartončkov/EAN kod priznavajo ta splošna pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Prav tako so obvezujoča za vse zaposlene in druge osebe, ki so kakorkoli povezane s promocijo, ki je predmet teh splošnih pravil.

 

6.člen

Udeleženec promocije je vsaka fizična ali pravna oseba, ki z nakupi v skladu s temi splošnimi pravili zbira kartončke/EAN kode. Rokavice pridobite v kolikor nam posredujete tri izbrane kartončke/EAN kode najkasneje do 16.5.2018.

 

7.člen

G-M&M d.o.o. jamči, da vsak udeleženec, ki bo pravilno sodeloval pri promociji in bo do 16.5.2018 posredoval tri kartončke/EAN kode ali pa jih poslal na sedež podjetja prejme rokavice. V kolikor bodo kartončki/EAN kode raztrgani, nečitljivi ali kakorkoli drugače uničeni, vam G-M&M d.o.o. v zameno ne bo mogel podariti rokavice. V kolikor naslov ob poslanih kuponih ne bo oddan vam G-M&M d.o.o. rokavic ne bo mogel poslati.

 

8.člen

V primeru, da zaloga promocijskih izdelkov BRIERS (rokavic), zaradi velikega povpraševanja in nakupa kupcev, poide pred 16.5.2018, si G-M&M d.o.o. pridržuje pravice, da namesto rokavic udeležencu podari kaj drugega.

 

9.člen

Za potrebe izvedbe prodajne akcije, si G-M&M d.o.o. pridržuje pravico do zbiranja osebnih podatkov kupca, t.j. ime in priimek ter naslov, v primeru, če zaloga promocijskega materiala poide pred 16.5.2018, z namenom, da se kupca lahko obvesti o novi dobavi izdelkov in kraju izročitve izdelka. Kontaktni podatki (ime, priimek, naslov), ki jih bomo prejeli po pošti bodo uporabljeni le za pošiljanje rokavic Briers. Sodelujoči jamči za pravilnost in popolnost sporočenih podatkov, v kolikor slednji ne bodo popolni, organizator ni dolžan poslati rokavic Briers.

 

11.člen

V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi s prodajno akcijo, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

12. člen

Pravila prodajne akcije veljajo od 16.04.2018.

 

Pravila nagradne igre STANLEY OBDARUJE

 

Opredelitev pojmov

Organizator nagradne igre na Facebook strani Stanley Slovenija je G-M&M, proizvodnja in marketing d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisani nagradni akciji. Dobitnika nagradne igre določi naključni žreb.

 

Pravica sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre. Izžrebanec je upravičen do nagrade, v kolikor všečka Facebook stran Stanley, nagradno objavo ter označi vsaj eno osebo.

 

Elektronsko nagradno žrebanje

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki všečkajo facebook stran Stanley in komentirajo pod objavo. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen preko Facebook messengerja oz. preko elektronske pošte.

Nagradna igra Stanley obdaruje poteka od 8.5.2018 do 18.5.2018.

 

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja na socialnih omrežjih.

 

Obveznosti izžrebanca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki s kupončkom posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

 

Varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre zbira samo osebne podatke o nagrajencu za potrebe pošiljanja nagrade in evidence o dobitnikih nagradnih iger. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo profilnega imena v komentarju objave.

 

Objava pravil nagradne igre

Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Trajanje nagradne igre

 

Nagradna igra Bandana poteka od 8.5.2018 do 15.5.2018.

 

Nagrade

5 naključnih izžerebancev bo prejelo naslednje nagrade

1 x nož z odlomljivim rezilom 0-10-150

1 x lesen zložljiv meter 0-35-458

1 x profesionalno strgalo 0-28-500

1 x žepna libela 0-42-130

1 x izvijač C/GRIP S/D TORX TT40 X STHT0-65154

Pravila nagradne igre ŠTAJERSKI SEJEM G-M&M d.o.o.

 

Opredelitev pojmov

Organizator nagradne igre na predstavitvenem prodajnem prostoru Štajerskega sejma je G-M&M, proizvodnja in marketing d.o.o., Cesta dr. Jožeta Pučnika 10, 1290 Grosuplje. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisani nagradni akciji. Dobitnika nagradne igre določi naključni žreb in slednji je objavljen na spletni strani G-M&M v zavihku nagradna igra.

 

Pravica sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre. Izžrebanec je upravičen do nagrade, v kolikor izpolne izjavo o hrambi osebnih podatkov za namene sodelovanja v nagradni igri in obveščanja. Udeleženec po svoji volji odda osebne podatke. V kolikor je izžreban udeleženec, ki ni oddal naslova ali elektronskega naslova in je za organizatorja nagradne igre kontaktno nedosegljiv, se izžrebanca razveljavi in ponovi žreb.

 

Elektronsko nagradno žrebanje

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki oddajo Izjavo o hrambi osebnih podatkov – izjava mora biti izpolnjena toliko, da je udeleženec dosegljiv organizatorju. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Dobitnik bo o načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti ali pa bo prejel paket neposredno na naslov, ki ga bo v izjavi oddal. Nagradna igra Štajerski sejem G-M&M poteka v času Štajerskega sejma od 18.5. do 20.5. 2018.

 

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja na socialnih omrežjih.

 

Obveznosti izžrebanca

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik, ki ni podal svojega naslova na izjavi bo obveščen o prevzemu nagrade preko elektronske pošte (v kolikor jo bo v izjavi oddal). Dobitnik je za namen prejema nagrade dolžan organizatorju posredovati naslov ali pa prevzame nagrado na sedežu podjetja. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

 

Varstvo osebnih podatkov

Organizator nagradne igre zbira osebne podatke o nagrajencu samo za potrebe pošiljanja nagrade in evidence o dobitnikih nagradnih iger. Izžrebanec lahko z izjavo dovoli organizatorju uporabo svojega elektronskega naslova za potrebe trženja in elektronskega obveščanja. Nagrajenci bodo objavljeni na tej strani, na koncu pravil nagradne igre.

 

Objava pravil nagradne igre

Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra Štajerski sejem G-M&M poteka v času Štajerskega sejma od 18.5.2018 do 20.5.2018.

 

Nagrada

3 naključnim izžrebancem bomo podelili kovček Stanley Condor 1-92-055 v vrednosti 33,76€.

3 x kovček Stanley Condor 1-92-055

Organizator si pridržuje pravice do spremembe nagrad.